"Wie mij lief heeft, heeft ook het leven lief. Heb verdriet, maar vind het plezier weer terug, alleen om mij een plezier te doen."
celebrate for life titel

Celebrate for Life 2018 - The Final Edition

Bekijk hier de foto's van Celebrate for Life 2018.

.
5 mei 2018 - ruim 300 feestgangers die klaar waren om het dak er af te feesten. Een groot podium met de 8-mans formatie Groove Station. DJ Mark Korevaar en artiest Mark Wildemans. We hebben gedanst, gesprongen, gedronken, gehuild en veel gelachen. Met een geweldig slot georganiseerd door de kinderen van het organisatieteam. Zij hadden in het geheim een film opgenomen in de stamkroeg van hun ouders op het nummer ‘Leef’. Met een spetterend optreden en een emotionele speech werd de film vertoond. Wat een onvergetelijke avond. En minstens zo geweldig is om te zien dat onze kinderen ons doel en de boodschap van Leo zo oppakken. Wij zijn niet zo snel stil te krijgen maar daar werden we toch even stil van. En enorm trots. En wat geweldig om weer zo’n fantastisch bedrag te mogen overmaken naar de kankerbestrijding. We willen graag alle 40 sponsoren, S.V. Donk en alle vrijwilligers die hebben geholpen dit feest tot zo’n overweldigend succes te maken enorm bedanken. Leo, we hebben goed geluisterd. We hebben verdriet gehad en dat hebben we nog steeds. Maar we hebben ook het plezier terug gevonden. Om jou dat plezier te doen!’ En het was niet alleen een geweldig feest maar ook weer een geweldige opbrengst  € 9.417,39.

Celebrate for Life 2015

Bekijk hier de foto's van Celebrate for Life 2015.

Een volledig in roze, paars en oranje versierde kantine van SV DONK. Een podium met daarop, belangeloos, de band Funky Tabasco en DJ Mark Korevaar. En 300 enthousiaste genodigden die niet konden wachten tot het feest zou losbarsten. Op 31 januari was de vierde editie van Celebrate for Life een feit. Na de oproep: ‘Let’s Celebrate for Life’ werd het leven voluit gevierd. Gasten konden een speciale ‘Celebrate for Life selfie’ maken en doneren. Dat leverde een prachtige collectie foto’s op. Verder een record aantal sponsoren. Het resultaat mag er zijn. Celebrate for Life 2015 heeft een recordopbrengst van € 9.546,43. gerealiseerd. De opbrengst komt volledig ten goede aan KIKA en de KWF Kankerbestrijding en voor een keiner deel aan inloophuis De Gele Linde, een ontmoetingsplaats voor mensen die leven met kanker. 2017 wordt een jublileumjaar, de plannen zijn al gesmeed. So get ready en be there! 

Celebrate for Life 2013

Bekijk hier de foto's van Celebrate for Life 2013.

Onder het motto: Vier het leven, feest mee voor het goede doel vierden zo'n 250 gasten feest bij SV Donk. Alle gasten waren genodigd via het organisatieteam of via voetbalvereniging SV Donk. Iedereen had een entreekaart gekocht om deze bijzondere avond bij te wonen. Het professionele cateringbedrijf Fles & Mes Catering Events zorgde dat het de gasten op culinair gebied aan niets ontbrak. Bacardi Nederland schonk de Bacardi. Entertainer Mark Wildemans bracht een weergaloze Bob de Rooij imitatie. Zanger Peter Bergsma  van PBRS Sound  en Edwin verzorgden belangeloos een fantastisch optreden en zetten de zaal op zijn kop. Net zo als Celebrate for Life DJ Mark Korevaar. De gasten konden een Celebrate for Life wens op een boomblad schrijven en in de Celebrate for Life wensboom hangen. Deze hing eind van de avond vol met mooie wensen en gedachten.

Een record aantal sponsoren steunden Celebrate for Life 2013 met veel enthousiasme. 
StederGroup, INDU-TOOLS, Infra Holland, Jaro Grondwerken, Dutraco, JNE Netherlands, Administratiekantoor Droog, Gebr. van Vliet Riooltechniek, RV Timmerwerken, HvG Glas, Keuken & Badkamer Totaal, Schildersbedrijf Ruud Beusink, Stukadoorsberdrijf Jurgen Paap, zorgden voor de afvoer van kosten. Ook Bouw en aannemingsbedrijf Horizon, Reco, Rioolreiniging Oosterwijk, MaxxSoft, Van der Sprong Verzekeringen, Duikteam Gouda, Horeca de Mammoet en Bol Verwarming deden een welkome bijdrage voor het goede doel. Internetbureau Capica verzorgt de website. Onder 'sponsoren' kunt uw meer lezen over de organisaties die Celebrate for Life ondersteunen.

Celebrate for Life 2013: een record aantal sponsoren én een recordopbrengst van € 8.261,10 voor KIKA en KWF Kankerbestrijding! Let's Celebrate for Life!

 


Celebrate for Life 2010

Bekijk hier de foto's van Celebrate for Life 2010.

Vanwege het grote succes van Celebrate for Life 2009, is Celebrate for Life op 25 september 2010 voor de tweede keer georganiseerd in Horeca de Mammoet. Ongeveer 250 gasten hadden een entreekaart gekocht om dit bijzondere feest bij te wonen. Celebrate for Life is een besloten feest, de gasten worden uitgenodigd via het organisatieteam.

Het resultaat van Celebrate for Life was fantastisch. In 2009 hadden we een opbrengst van € 3.000,-, de verwachting voor 2010 was op ongeveer € 4.500,- gesteld en we zijn uitgekomen op een recordopbrengst van ruim € 6.000,-  
(€ 6.213,56 om precies te zijn)!

Wij zijn trots op de 25 sponsoren die Celebrate for Life 2010 mogelijk maken (in willekeurige volgorde): Horeca de Mammoet, PLUS Supermarkt Van Ee en PLUS supermarkt Koornneef, All Covers Rock band OHJAJOH, AV Soundride Productions, Wildemans artiesten, geluidsverhuur en evenementorganisatie, Mark Korevaar, FLES & MES Catering Events, Capica internet techniek, Daan's Bierbus en Bier Import Nederland BV, Bacardi Nederland, de StederGroup, INDU-TOOLS, RECO verhuur van bouwmateriaal, Transportbedrijf Gebr. de Jongh BV, Firma A. van der Pols, Kom Plot!, Hoflight, RV Timmerwerken, HvG Glas, Koren Airco, Witgoed online, Keuken & Badkamer Totaal, de Candyshop en een anonieme sponsor. Onder sponsoren kunt u meer lezen over wie zij zijn en wat zij voor Celebrate for Life betekenen. Wij willen alle sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage en medewerking!

Celebrate for Life 2009

Bekijk hier de foto's van Celebrate for Life 2009.

Alle kosten voor de organisatie van Celebrate for Life 2009 waren voor de volle 100% gedekt door onze sponsoren. We mochten ongeveer 150 gasten verwelkomen. Ons streven was een opbrengst van € 2.500,- te realiseren voor het goede doel. Wij kunnen met trots vermelden dat we zijn uitgekomen op een bedrag van € 2.978,50. Het organisatieteam heeft dit bedrag afgerond, zodat er een bedrag van € 3.000,- overgemaakt kon worden naar de KWF Kankerbestrijding!!

Het organisatieteam bedankt alle sponsoren en Celebrate for Life feestgangers 2009 voor dit mooie resultaat!