"Wie mij lief heeft, heeft ook het leven lief. Heb verdriet, maar vind het plezier weer terug, alleen om mij een plezier te doen."
Historie titel

Het begon in 2007 met een dobbelavond. Om het jaar goed te beginnen bedacht iemand uit onze vriendenclub; we organiseren een dobbelavond en de opbrengst gaat naar het goede doel. Iedereen doet een geldinleg, er is één envelop in het dobbelspel waarvan niemand weet wat erin zit. Aan het eind van het spel mocht degene die de envelop had hem openen. Hieruit kwam een kaart met de tekst: ‘Wat is jouw goede doel? De opbrengst van de inleg gaat naar het goede doel van jouw keuze’. Het werd de KWF Kankerbestrijding.

De avond was zo’n succes dat we het jaar erop al snel weer plannen aan het smeden waren voor een dergelijke avond. Het werd een veiling van alle oude rommel die iedereen kwijt wilde. Het resultaat, een geweldige avond met ouderwetse lol en natuurlijk was de opbrengst net als vorig jaar voor het goede doel. Dat doel was in 2008 heel snel bepaald, aangezien één van onze goede vrienden te horen had gekregen dat hij ernstig ziek was; kanker.

2009. Onze vriendengroep heeft een moeilijk jaar achter de rug. Onze goede vriend Leo is op 5 mei 2008 overleden. Geïnspireerd door Leo zijn levensvisie en de boodschap die hij ons heeft achtergelaten  (je kunt hier meer overlezen onder ‘wie zijn wij’) proberen wij de draad weer op te pakken. Het doel voor 2009: een avond organiseren met een nog grote opbrengst voor de KWF Kankerbestrijding. Leo hield van een goed feest en dan met name van een feest in goed gezelschap.
Goede muziek en een biertje drinken met zijn maten. De combinatie was snel gemaakt.
Het moet een vet feest worden waarvan de opbrengst volledig naar de KWF Kankerbestrijding gaat.
Het idee was rond, de naam voor het evenement volgde al snel ‘Celebrate for Life’. Op 2 februari 2013 vierden we de derde editie van Celebrate for Life!