"Wie mij lief heeft, heeft ook het leven lief. Heb verdriet, maar vind het plezier weer terug, alleen om mij een plezier te doen."
Sponsoren titel

Sponsoren 2017

Het organisatieteam is trots op de sponsor die het Celebrate for Life diner 2017 mogelijk maakt. Met plezier en trots presenteren wij u onze sponsor:

www.restaurantunique.nl 

Unique Restaurant - Wine Bar
Een Unique restaurant in Gouda. Je kunt hier genieten van een wisselende menukaart waarop je veel lokale, seizoensgebonden, biologische en duurzame gerechten vindt. Het team van Unique onder aanvoering van Sven Lutterman en Maurice Hoegee verrast je graag met een culinaire reis met mooie gerechten van de dag. Uiteraard verrijkt door een heerlijke wijn van de uitgebreide wijnkaart. Je kunt hier terecht voor lunch, borrel, diner en catering. Ook voor een culinaire business lunch of diner is dit hét Unique adres. Gedrevenheid, passie, flexibiliteit en bovenal gastvrijheid, dat is Restaurant Unique.
Boek snel je Unique culinaire reis: 0182- 35 94 69 of info@restaurantunique.nl.

 

Sponsoren 2015

Het organisatieteam is trots op de sponsoren die Celebrate for Life 2015 mogelijk maken. Met plezier en trots presenteren wij u onze sponsoren:

 

Met Funky Tabasco (funkytabasco.com) breng je ieder feest op smaak. Precies wat je nodig hebt. Met gepeperde grooves en spicy dansmuziek. Bij Funky Tabasco geen flauwe hap. Het repertoire bestaat uit een mix van de bekende hits uit verschillende periodes. Funky Tabasco laat zich inspireren door de soul en funk uit de jaren 60 en 70, maar beleeft dat repertoire helemaal in het heden. De invloed van de dance uit de jaren 90 maar ook die van latin en salsa, maken van Funky Tabasco een muzikaal spektakel. De bezetting van drums, bas, toetsen, gitaar, percussie en zang is perfect voor een lekker dansfeest tot in de late uurtjes. En dat hoor je! In 2015 live te bewonderen tijdens Celebrate for Life!

 

Wildemans artiesten, geluidsverhuur en evenementorganisatie (www.wildemans.com) verzorgt sprankelend entertainment tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften, feestavonden, productpresentaties en ……. in het café op de hoek. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van programma’s en teksten op maat en hebben een aantal briljante “typetjes” op de plank liggen. De gasten van Celebrate for life 2009, 2012 en 2013 hebben Mark Wildemans belangeloos aan het werk gezien als verbluffend imitator van Bob de Rooij.

 

DJ Mark Korevaar is onze Celebrate for Life DJ in 2009, 2010, 2013 en ook weer in 2015. DJ Mark weet als geen ander hoe hij sfeer kan maken en vasthouden. Let's Celebrate for Life!

Loodgietersbedrijf Den Hertog
Tweede Moordrechtse Tiendeweg 1
2809NC Gouda
06-54357993

De StederGroup (www.stedergroup.nl) zorgt voor wereldwijd transport en logistiek van alle soorten vracht. Tijdens Celebrate for life zorgen zij voor afvoer van kosten zodat de volledige opbrengst van de avond ten goede kan komen aan de Kankerbestrijding.

 

WL-ICT Hét adres voor het aanleggen van data- en glasvezelbekabeling in een kantoor en industrieomgeving. Bestaand, renovatie of nieuwbouw. Een kleine organisatie met grote capaciteiten! Bel 0182-603636.

INDU-TOOLS industrial rental, sales and services (www.indu-tools.nl) is een vooruitstrevend verhuurder op het gebied van industrie, metaal en offshore. Zij zorgen ervoor dat de juiste materialen op de juiste plaats terecht komen. Service aan de klant staat bij hen centraal. Met één telefoontje nemen zij de organisatie rondom materieel uit handen nemen. Zij leveren aggregaten, compressoren, lasapparatuur en pneumatische, hydraulische, handmatige en elektrische gereedschappen en machines. Kortom: Indu-Tools verhuurt alles wat u nodig heeft voor uw project. Turnaround of werkplaats. Indu-tools doet een welkome bijdrage in de kosten voor Celebrate for Life.

Internetbureau Capica (www.capica.nl) De medewerkers van Internetbureau Capica barsten van de goede ideeën. En hun handen jeuken om voor jou een mooie website, webwinkel, nieuwsbrief, enquête of webapplicatie te maken. Zij houden de trends goed bij en spelen daar graag op in. Zo ontstaan de mooiste maatwerkoplossingen voor hun klanten. Internetbureau Capica heeft in 2009 de naam Celebrate for Life vastgelegd op het World Wide Web en heeft gezorgd voor het ontwerp en invulling van deze site. Ook in 2015 mogen wij op Capica internetbureau rekenen.

JNE

JNE (www.jne.indonesianlogistics.eu) is opgericht in 1990 en gespecialiseerd in vervoer en (douane)handeling van tijdgevoelige verzendingen. Tegenwoordig is dit niet meer beperkt tot kleine pakketten en documenten, maar is dit ook belangrijk ook voor vrachtafhandeling, transport, logistiek en distributie. Het netwerk van JNE omvat de grote steden tot alle meer afgelegen gebieden van Indonesië. JNE heeft de beschikking over meer dan 3000 getrainde medewerkers, 50 kantoren en 1500 punten over het hele land. Met JNE Nederland als verkoopkantoor voor de Europese landen hebben meer bedrijven een betere en snellere dienstverlening naar de snel groeiende Indonesische economie.

Dutraco

Dutraco Gouda (www.dutraco.com) heeft zich in 10 jaar tot een gerenommeerde handelsfirma ontwikkeld. Zij houden zich onder andere bezig met het leveren van goederen aan overheidsinstellingen. In 2013 leverden zij een welkome bijdrage aan Celebrate for Life en in 2015 weer.

 

Hornes Rioolwerken (http://www.hornes-rioolwerken.nl) Al bijna een eeuw dé rioolspecialist voor Gouda en omstreken! Of het nu gaat om uw woning, tuin, bedrijfspand of bedrijfsterrein, Hornes Rioolwerken kent de weg onder de bebouwing van Het Groene Hart op haar duimpje. Robert Hornes zorgt er als vierde generatie inmiddels voor dat de uitstekende service en rijke (historische) expertise van J. Hornes & Zn. voortgezet wordt waar het gaat om rioleringsvernieuwing- en reparatie, riool ontstoppen, camera inspectie en rookdetectie.
Hornes Rioolwerken is een bedrijf dat nog adhoc ingeschakeld kan worden. Is er letterlijk “Stront aan de knikker”, dan staan wij na een telefoontje bij u op de stoep. Voor ons de vanzelfsprekendste zaak!

Droog 

Administratiekantoor Droog (www.droogadministratie.nl) verzorgt de administratie voor bedrijven, starters en particulieren.
U kunt bij hen in goede handen voor accountancy, belastingadvies, boekhouding, boekhoudprogramma, controle administraties, financiele dienstverlening, opstellen jaarstukken, resultaatrekening, salarisadministratie, starterbegeleiding, verzorgen van uw belastingaangifte en/of jaarrekening.

Infra Holland

Infra Holland (www.infraholland.nl) is een aannemingsbedrijf op het werkgebied van de grond-, weg- en waterbouw, drie partners met samen meer dan 110 jaar ervaring in het vakgebied. Tot onze werkzaamheden behoren o.a. het graven van bouwputten en andere grondwerken, het aanbrengen van buitenrioleringen en wegverhardingen. Het uitvoeren van saneringswerken in het kader van het milieu en het aanbrengen van groenvoorzieningen. En alle leveringen en werkzaamheden die hiermee verband houden, waaronder o.a. sloopwerken. Om deze werkzaamheden kwalitatief goed te kunnen uitvoeren hebben zij de beschikking over goed gemotiveerde en ervaren vaklieden.

Jaro

JARO Grondwerken, Kraanverhuur en transport (www.jarokraanverhuur.nl) heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een grondverzetbedrijf van formaat. De afdeling kraanverhuur verhuurt alle mogelijke soorten kranen: zowel mini, midi, mobiele en rupskranen (800 kg tot 25 ton).
Ook knijperwagens, shovels, rupsdumpers en tractors met gronddumpers. De afdeling transport biedt diverse mogelijkheden van vervoer, verhuur van containerbakken tot vrachtwagens met haakarmsysteem, tevens uitgerust met milieu (vloeistofdichte bakken met kleppen).

Beusink

Bij Schilderbedrijf Beusink (www.schildersbedrijfbeusink.nl) kunt u terecht voor al uw professionele schilderwerk. Met veel plezier verwelkomen wij Schilderbedrijf Beusink ook dit jaar weer als sponsor van Celebrate for life.

De Horizon

Bouw- en aannemingsbedrijf Horizon (www.horizononderhoud.nl) heeft 25 jaar ervaring in het onderhoud, aanbouw en verbouw. Zij werken professioneel, met veel aandacht en zorg, tegen een aantrekkelijke prijs. Zij denken graag met u mee, niet alleen in creatief technische oplossingen, maar ook in het ontwerp van uw aanbouw of verbouw wensen. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan daarbij voorop.

JP 

Bij Stukadoorsbedrijf Jurgen Paap kunt u terecht voor al uw professionele stukadoorswerk. Wij zijn blij hen dit jaar ook weer als sponsor te mogen verwelkomen.

Sportcomplex Mammoet

Sportcomplex Mammoet (http://www.horecademammoet.nl) Horeca de Mammoet beschikt over 4 zalen die zijn gelegen op de 1e verdieping van Sportcentrum De Mammoet. De zalen zijn geschikt voor gezelschappen tussen de 10 en 130 personen. De vergaderzaal en de presentatiezaal zijn voor kleine zakelijke bijeenkomsten. De presentatiezaal beschikt over een beamer en een bar. De schuifwand tussen deze twee ruimtes kunnen we op verzoek inschuiven hierdoor ontstaat er een multifunctionele ruimte geschikt voor 80 personen. De Danszaal (grote zaal) is multifunctioneel ingericht en kan dienen voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. De opstelling van de tafels en stoelen kan geheel volgens uw wens worden verzorgd.

Keuken en badkamer totaal

RV Timmerwerken en Keuken & Badkamer Totaal (www.keukenenbadkamertotaal.com) delen gezamenlijk een werkplaats in Gouda. Wat zij ook gezamenlijk doen, is een bijdrage aan Celebrate for Life. Voor al uw timmerwerken en uw totale badkamer of keuken bent u bij deze professionals aan het goede adres.

Installatiebedrijf Anker (www.installatiebedrijfanker.nl
CV, loodgieterswerkzaamheden, badkamer, renovatie, verwarmingzonnepanelen, boilers, vloerverwarming en dakbedekking. Installatiebedrijf Anker is een jong dynamisch bedrijf, al enige jaren gevestigd in Gouda. Vakbekwame medewerkers zetten zich dagelijks in om u een tevreden klant te laten zijn. Zij zijn het adres voor de goedkoopste CV ketels en zonnepanelen van Gouda en omstreken. Vergelijk de prijzen maar eens.

Ron Vink Timmerwerken 

RV Timmerwerken en Keuken & Badkamer Totaal delen gezamenlijk een werkplaats in Gouda. Wat zij ook gezamenlijk doen, is een bijdrage aan Celebrate for Life. Voor al uw timmerwerken en uw totale badkamer of keuken bent u bij deze professionals aan het goede adres.

Maxx soft

 

 


Bij MaxxSoft (www.maxxsoft.nl) kunt u terecht voor al uw software-ontwikkeling en webdesign.

Bouwmaat (www.bouwmaat.nl) Alles voor slimmer bouwen.Bouwmaat is dé groothandel voor bouwmaterialen en is gebouwd op één grondgedachte; alles voor slimmer bouwen. Het assortiment, de service tot en met de openingstijden van de vestigingen. Alles draagt er toe bij dat u zo efficiënt mogelijk uw werk doet.Bouwmaat heeft alles op het gebied van bouw, hout, sanitair, elektra, gereedschappen, ijzerwaren, verf en keukens. Dat maakt Bouwmaat de slimste keuze voor iedere professional in herstel, renovatie en onderhoud.

RECO (www.reco.eu) is een onafhankelijke toeleverancier voor bouw, industrie, overheid en zorginstellingen. Reco is al meer dan 50 jaar toeleverancier voor de bouw en infrastuctuur, industrie, maritieme sector, overheid- en zorginstellingen en de evenementensector. RECO beperkt zich niet tot bouwmaterieel en terreininrichting, maar realiseert ook moeiteloos tijdelijke accomodaties en liften met behulp van maatwerk of standaard oplossingen. De klanten van Reco kunnen rekenen op duurzaamheid, betrouwbaarheid en kostenefficiency. Dat vertaalt zich in projecten die soepel en zonder vertraging verlopen. Kortom: RECO. De beste start voor elk project. Celebrate for Life mag op RECO rekenen voor de bouw van het podium.

Van der Sprong

Van der Spong Assurantiën (www.vdsprong.nl) is een assurantiekantoor dat al meer dan 55 jaar is gevestigd in de binnenstad van Gouda. Zij bieden een totaalpakket aan van financiële producten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. U kunt bij hen terecht voor verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen, sparen, ondernemers- en werkgeverszaken.

Rioolreiniging Oosterwijk

Voor al uw rioolreiniging kunt u terecht bij Rioolreniging Oosterwijk. Marcel Oosterwijk is u graag van dienst.
Op zijn beurt is Rioolreniging Oosterwijk Celebrate for Life van dienst met een welcome bijdrage voor het goede doel.

Knights Templar Motorcyclist Charity Organization (www.ktmco.org) is een kleine groep motor/trike rijders zij zetten zich in voor het goede doel. In een wereld waar mensen steeds meer voor zichzelf gaan leven, staan zij op !
Waar kinderen slachtoffer worden van kwaadwillende personen, staan zij op! Waar de regering steeds meer zijn handen aftrekt van mensen en ze in armoede laten leven, staan zij op! Zij zijn geen MC, maar een stichting die zich volledig inzet voor het goede doel. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel. Zij rijden kilometers op hun motorfietsen en trikes en voor iedere kilometer die zij  rijden sponsoren zij een bedrag aan een goed doel. In 2014 hebben zij kilometers gereden voor stichting DaDa, stichting Het Vergeten Kind en stichting Wings for Life. Mede dankzij vrienden, supporters en familie zijn zij in staat het verschil te maken.

 

Bacardi Nederland (www.bacardi-nederland.nl) is distributeur van wereldberoemde premium alcoholhoudende dranken met merken zoals BACARDI, MARTINI, GREY GOOSE, BOMBAY SAPPHIRE, ERISTOFF en DEWAR’s. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 soorten rum, vodka, whisky, gin, vermouth en tequila. Bacardi heeft een leidende positie in de markt en wil graag haar verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van verantwoord alcoholgebruik. De premium merken van Bacardi genieten internationale bekendheid. Tijdens Celebrate for Life kunnen we hier lokaal van genieten want Bacardi Nederland sponsort de BACARD & Cola.

Bij Astra Sanitair & Tegels (www.astrasanitair.nl) kunt u zelf bepalen wat u wilt.Heeft u alleen ruimte voor een douche en een wastafel? Geen probleem. Zit er meer ruimte in uw badkamer én in uw budget, dan wilt u er misschien ook nog een toilet en een bad bij. Wij staan voor u klaar om samen met u de juiste badkamer samen te stellen. Uiteraard is montage ook mogelijk!

MediaCenter Rotterdam (www.mediacenterrotterdam.nl). Van huis uit drukker, inmiddels een organisatie die het hele communicatietraject beheerst. En dat allemaal onder één dak aanbiedt. Met als filosofie: press print play. Drie woorden die niet alleen staan voor wat we doen, maar vooral ook hoe we het doen. Om met het wat te beginnen: alles op het gebied van gedrukte, geprinte en digitale communicatie in combinatie met mail, fulfillment, warehousing en logistiek. Met professionals die ook interim, gedetacheerd of als consultant voor u aan de slag kunnen. Hoe? Door communicatie te zien als één groot spel dat we samen met u zo perfect mogelijk willen spelen. We zetten de lijnen uit, adviseren, organiseren, regisseren. Maar altijd in nauwe betrokkenheid. En met maar één doel voor ogen: het realiseren van uw communicatiedoelstellingen. Want alleen dan stappen er aan het eind van het spel twee winnaars van het veld.

PT Equipment (www.pt-equipment.nl) is een bedrijf met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van licht&geluid. Voor een feest van 5 personen of een festival met 2000 bezoekers heeft PT equipment altijd de juiste professionele oplossing.

TAXI BESTELLEN?
ATV TAXI (www.atvtaxi.nl)
06-16461362

ATV Taxi staat voor aangepast taxi vervoer in de regio Gouda, Reeuwijk, Moordrecht en Nieuwerkerk aan de IJssel (gemeente Zuidplas). Bij ATV Taxi staat service, klantvriendelijkheid en veiligheid voorop. ATV Taxi is met name gespecialiseerd in rolstoelvervoer of ander begeleidend vervoer. Door de aangepaste taxi die voldoet aan alle geldende voorschriften wordt u altijd veilig vervoert, alleen of met uw meereizend gezelschap. Anders dan bij andere vervoersbedrijven die rolstoelvervoer aanbieden, hoeft u de taxi niet met andere onbekende passagiers te delen en is het niet nodig ver vooraf uw vervoer te reserveren. ATV Taxi staat op afroep voor u ter beschikking op het tijdstip dat u wenst.
 Uiteraard is ATV Taxi ook voor het regulier taxivervoer tot uw dienst. Daarnaast biedt de taxi van ATV Taxi veel ruimte voor bagage, waardoor deze ook zeer geschikt is voor airport vervoer. ATV Taxi, het vervoersbedrijf dat net even iets meer service biedt.


Bij Bol BV (www.bolverwarming.nl) bent u in professionele handen voor al uw centrale verwarming- en onderhoudszaken.


Wij vragen iedereen bij het organiseren van een feest, het boeken van een entertainer, een DJ of special act, het inkopen van drank of catering, het ontwerpen van een internetsite, software ontwikkeling, transport van vracht of huur van podia, rioolreiniging of rioolwerkzaamheden, materiaalhuur of vervoer, administratie of verzekeringen, verwarmingszaken, duikcursussen, glaszetten of timmerwerken, keukens of stukadoorswerkzaamheden, grondwerken, schilderswerk en bij het doen van de dagelijkse boodschappen aan onze sponsoren te denken.
Wij kunnen alle sponsoren van harte aanbevelen.