"Wie mij lief heeft, heeft ook het leven lief. Heb verdriet, maar vind het plezier weer terug, alleen om mij een plezier te doen."
Sponsoren titel

Sponsoren 2018

Het organisatieteam is trots op de sponsoren die het Celebrate for Life feest 2018 mede mogelijk maken. Met plezier en trots presenteren wij u onze sponsoren:

S.V. DONK (www.svdonk.nl)
Met stip de allerleukste voetbalvereniging van Gouda!
We nodigen je uit om dit zelf te komen ervaren. Train eens een keer vrijblijvend mee!
Wij bieden:
 · Jeugdvoetbal op de zaterdag zowel voor jongens als meisjes.
 · Heren seniorenvoetbal op de zaterdag en zondag. Het zaterdagvoetbal is recreatief.
 · Dames seniorenvoetbal op de zondag.
 · Zaalvoetbal
 · G-voetbal op de zaterdag.
Lees snel meer op onze website.

Groove Station - Als het om muziek en feesten gaat!

Groove Station (www.groovestation.nl)
Groove Station - Als het om muziek en feesten gaat!
Dance Classics, Funk, Soul, Disco en R&B ...
Groove Station is in 1999 opgericht door zangeres Anita Sudano en gitarist Herbert van Brug. Zij zijn uitgegroeid tot een van de bekendste coverbands in binnen- én buitenland en worden zeer regelmatig gevraagd als begeleidingsband voor andere artiesten. Dankzij de strakke arrangementen en een goede ritmesectie ondersteund door o.a. de blazerssectie en zanger Alex de Meij, klinken nummers van grootheden zoals ze volgens de liefhebbers moeten klinken. Het dak gaat eraf als de band los gaat en Anita Sudano haar titanium stembanden inzet.
Let's Celebrate for Life!

Van Hees Schowtechniek (www.vanheesshowtechniek.nl)
Zorg dat het overkomt!
Wat er op de buhne staat is jouw zaak. Onze zaak is dat het overkomt.
Van Hees Showtechniek: betrouwbare partner in live licht en geluidstechniek, voor grote en kleine evenementen.
Meer informatie? Bel 06 12 33 84 30

 

Wildemans artiesten, geluidsverhuur en evenementorganisatie (www.wildemans.com) verzorgt sprankelend entertainment tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften, feestavonden, productpresentaties en ……. in het café op de hoek. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van programma’s en teksten op maat en hebben een aantal briljante “typetjes” op de plank liggen. De gasten van Celebrate for life 2009, 2012 en 2013 hebben Mark Wildemans belangeloos aan het werk gezien als verbluffend imitator van Bob de Rooij.

 

DJ Mark Korevaar is onze Celebrate for Life DJ in 2009, 2010, 2013 en ook weer in 2015. DJ Mark weet als geen ander hoe hij sfeer kan maken en vasthouden. Let's Celebrate for Life!

De StederGroup (www.stedergroup.nl) zorgt voor wereldwijd transport en logistiek van alle soorten vracht. Tijdens Celebrate for life zorgen zij voor afvoer van kosten zodat de volledige opbrengst van de avond ten goede kan komen aan de Kankerbestrijding.

INDU-TOOLS industrial rental, sales and services (www.indu-tools.nl) is een vooruitstrevend verhuurder op het gebied van industrie, metaal en offshore. Zij zorgen ervoor dat de juiste materialen op de juiste plaats terecht komen. Service aan de klant staat bij hen centraal. Met één telefoontje nemen zij de organisatie rondom materieel uit handen nemen. Zij leveren aggregaten, compressoren, lasapparatuur en pneumatische, hydraulische, handmatige en elektrische gereedschappen en machines. Kortom: Indu-Tools verhuurt alles wat u nodig heeft voor uw project. Turnaround of werkplaats. Indu-tools doet een welkome bijdrage in de kosten voor Celebrate for Life.

Bacardi-Martini B.V.-Bacardi Nederland

Bacardi Nederland (www.bacardi-nederland.nl) is distributeur van wereldberoemde premium alcoholhoudende dranken met merken zoals BACARDI, MARTINI, GREY GOOSE, BOMBAY SAPPHIRE, ERISTOFF en DEWAR’s. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 soorten rum, vodka, whisky, gin, vermouth en tequila. Bacardi heeft een leidende positie in de markt en wil graag haar verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van verantwoord alcoholgebruik. De premium merken van Bacardi genieten internationale bekendheid. Tijdens Celebrate for Life kunnen we hier lokaal van genieten want Bacardi Nederland sponsort de BACARD & Cola.

MediaCenter Rotterdam (www.mediacenterrotterdam.nl). Van huis uit drukker, inmiddels een organisatie die het hele communicatietraject beheerst. En dat allemaal onder één dak aanbiedt. Met als filosofie: press print play. Drie woorden die niet alleen staan voor wat we doen, maar vooral ook hoe we het doen. Om met het wat te beginnen: alles op het gebied van gedrukte, geprinte en digitale communicatie in combinatie met mail, fulfillment, warehousing en logistiek. Met professionals die ook interim, gedetacheerd of als consultant voor u aan de slag kunnen. Hoe? Door communicatie te zien als één groot spel dat we samen met u zo perfect mogelijk willen spelen. We zetten de lijnen uit, adviseren, organiseren, regisseren. Maar altijd in nauwe betrokkenheid. En met maar één doel voor ogen: het realiseren van uw communicatiedoelstellingen. Want alleen dan stappen er aan het eind van het spel twee winnaars van het veld.

Gebroeders van Vliet Riooltechniek

Gebroeders van Vliet Riooltechniek(www.gebroedersvanvliet.nl). Staan bekend als vakspecialisten die geen half werk leveren. Zij hebben gekwalificeerde mensen en het juiste materieel in eigen huis. Hun werknemers zijn klantgericht, goed opgeleid en uiterst vakkundig in hun werk. En allemaal getraind voor BLS + AED (reanimeren).

Infra Holland

Infra Holland (www.infraholland.nl) is een aannemingsbedrijf op het werkgebied van de grond-, weg- en waterbouw, drie partners met samen meer dan 110 jaar ervaring in het vakgebied. Tot onze werkzaamheden behoren o.a. het graven van bouwputten en andere grondwerken, het aanbrengen van buitenrioleringen en wegverhardingen. Het uitvoeren van saneringswerken in het kader van het milieu en het aanbrengen van groenvoorzieningen. En alle leveringen en werkzaamheden die hiermee verband houden, waaronder o.a. sloopwerken. Om deze werkzaamheden kwalitatief goed te kunnen uitvoeren hebben zij de beschikking over goed gemotiveerde en ervaren vaklieden.

TAXI BESTELLEN? ATV TAXI (www.atvtaxi.nl)
06-16461362

ATV Taxi staat voor aangepast taxi vervoer in de regio Gouda, Reeuwijk, Moordrecht en Nieuwerkerk aan de IJssel (gemeente Zuidplas). Bij ATV Taxi staat service, klantvriendelijkheid en veiligheid voorop. ATV Taxi is met name gespecialiseerd in rolstoelvervoer of ander begeleidend vervoer. Door de aangepaste taxi die voldoet aan alle geldende voorschriften wordt u altijd veilig vervoert, alleen of met uw meereizend gezelschap. Anders dan bij andere vervoersbedrijven die rolstoelvervoer aanbieden, hoeft u de taxi niet met andere onbekende passagiers te delen en is het niet nodig ver vooraf uw vervoer te reserveren. ATV Taxi staat op afroep voor u ter beschikking op het tijdstip dat u wenst.
 Uiteraard is ATV Taxi ook voor het regulier taxivervoer tot uw dienst. Daarnaast biedt de taxi van ATV Taxi veel ruimte voor bagage, waardoor deze ook zeer geschikt is voor airport vervoer. ATV Taxi, het vervoersbedrijf dat net even iets meer service biedt.

Jaro

Jaro (www.jarokraanverhuur.nl)
Jaro Grondwerken & Kraanverhuur heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een grondverzetbedrijf van formaat.Mede door het uitvoeren van werken van formaat bij diverse opdrachtgevers in binnen en buitenland.
Bij de afdeling Kraanverhuur kunt u terecht voor alle mogelijke soorten kranen: zowel mini, midi, mobiele en rupskranen (800 kg tot 25 ton). Ook knijperwagens, shovels, rupsdumpers en tractors met gronddumpers.

 

WL-ICTHét adres voor het aanleggen van data- en glasvezelbekabeling in een kantoor en industrieomgeving. Bestaand, renovatie of nieuwbouw. Een kleine organisatie met grote capaciteiten! Bel 0182-603636.

Dutraco

Dutraco Gouda (www.dutraco.com) heeft zich in 10 jaar tot een gerenommeerde handelsfirma ontwikkeld. Zij houden zich onder andere bezig met het leveren van goederen aan overheidsinstellingen. In 2013 leverden zij een welkome bijdrage aan Celebrate for Life en in 2015 weer.

 

Tandartspraktijk Meinardi

Meinardi tandartspraktijk (tandartspraktijkmeinardi.nl)
Tandartspraktijk Meinardi is gevestigd aan de Hudsonlaan 11 te Gouda. Tandarts Roelf Jan heeft na afronding van zijn studie in 2009 aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, in verschillende tandartspraktijken en in specialistische centra ervaring opgedaan. De assistenten: Karin, Angelique en Astrid zijn voor de patiënten een vertrouwd gezicht. In een vertrouwde en prettige omgeving bieden wij kwalitatieve zorg voor zowel jong als oud.

Tandprothetische Praktijk Gildenburg

Gildenburg (tppgildenburg.nl)
Gespecialiseerd in het aanmeten van een nieuw kunstgebit maar ook reparaties en/of aanpassingen aan uw kunstgebit . De tandprothetische praktijk kenmerkt zich door een ontspannen sfeer, kleinschaligheid, persoonlijke benadering en laagdrempeligheid. Doordat uw prothese niet alleen aangemeten, maar ook vervaardigd wordt in het inpandige laboratorium in de praktijk bent u altijd verzekerd van de grootst mogelijke zorg en aandacht. Zij hebben zorgcontracten met vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland. Voor u betekent het dat uw behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar wordt gedeclareerd.

 

Droog 

Administratiekantoor Droog (www.droogadministratie.nl) verzorgt de administratie voor bedrijven, starters en particulieren.
U kunt bij hen in goede handen voor accountancy, belastingadvies, boekhouding, boekhoudprogramma, controle administraties, financiele dienstverlening, opstellen jaarstukken, resultaatrekening, salarisadministratie, starterbegeleiding, verzorgen van uw belastingaangifte en/of jaarrekening.

R.V. Timmerwerken & Interieur

RV Timmerwerken en Keuken & Badkamer Totaal delen gezamenlijk een werkplaats in Gouda. Wat zij ook gezamenlijk doen, is een bijdrage aan Celebrate for Life. Voor al uw timmerwerken en uw totale badkamer of keuken bent u bij deze professionals aan het goede adres.

E.E.N. Zorg

E.E.N. Zorg (www.eenzorggouda.nl). E.E.N. Zorg biedt (woon)begeleiding in de breedste zin van het woord aan alle doelgroepen en leeftijden. Wij kunnen u vandaag helpen! Gecertificeerde zorg. Voor u of uw familie.
Marleen is sinds 1987 werkzaam in de ouderenzorg. Zij is gespecialiseerd in de ambulante vorm van de ouderen/volwassenzorg. Met name psychosociaal en psychogeriatrie. Daarnaast richt zij zich op budgetbegeleiding. John is sinds 1979 werkzaam binnen de hulpverlening. Eerst binnen de gehandicaptenzorg en later binnen de jeugdhulpverlening. Hij is gespecialiseerd in diverse crisismodules zoals bijvoorbeeld Families First. Daarnaast geeft hij trainingen gericht op sociale vaardigheden met thema’s als pesten en communicatie voor zowel groepen (schoolklassen en docenten) en individuen.
Gezamenlijk bieden zij ook de mogelijkheid tot het organiseren van Familie Netwerk Beraden.

AFIX Group

Afix (wwwwww.afixgroup.com/nl)
Productie, verkoop en verhuur van steigers met de allerbeste prijskwaliteitsverhouding!
Wij bedanken de AFIX voor het verzorgen van het mooie podium op deze final edition van Celebrate for Life. Check de website voor alle mogelijkheden of stuur een e-mail naar info@afixgroup.com.

 

Schildersbedrijf Beusink

Bij Schilderbedrijf Beusink (www.schildersbedrijfbeusink.nl) kunt u terecht voor al uw professionele schilderwerk. Met veel plezier verwelkomen wij Schilderbedrijf Beusink ook dit jaar weer als sponsor van Celebrate for life.

Capica Online Bedenkers

Internetbureau Capica (www.capica.nl) De medewerkers van Internetbureau Capica barsten van de goede ideeën. En hun handen jeuken om voor jou een mooie website, webwinkel, nieuwsbrief, enquête of webapplicatie te maken. Zij houden de trends goed bij en spelen daar graag op in. Zo ontstaan de mooiste maatwerkoplossingen voor hun klanten. Internetbureau Capica heeft in 2009 de naam Celebrate for Life vastgelegd op het World Wide Web en heeft gezorgd voor het ontwerp en invulling van deze site. Ook in 2015 mogen wij op Capica internetbureau rekenen.

Keuken en badkamer totaal

RV Timmerwerken en Keuken & Badkamer Totaal (www.keukenenbadkamertotaal.com) delen gezamenlijk een werkplaats in Gouda. Wat zij ook gezamenlijk doen, is een bijdrage aan Celebrate for Life. Voor al uw timmerwerken en uw totale badkamer of keuken bent u bij deze professionals aan het goede adres.

JP 

Bij Stukadoorsbedrijf Jurgen Paap kunt u terecht voor al uw professionele stukadoorswerk. Wij zijn blij hen dit jaar ook weer als sponsor te mogen verwelkomen.

Maxx soft

 

 


Bij MaxxSoft (www.maxxsoft.nl) kunt u terecht voor al uw software-ontwikkeling en webdesign.

Hornes Rioolwerken (http://www.hornes-rioolwerken.nl) Al bijna een eeuw dé rioolspecialist voor Gouda en omstreken! Of het nu gaat om uw woning, tuin, bedrijfspand of bedrijfsterrein, Hornes Rioolwerken kent de weg onder de bebouwing van Het Groene Hart op haar duimpje. Robert Hornes zorgt er als vierde generatie inmiddels voor dat de uitstekende service en rijke (historische) expertise van J. Hornes & Zn. voortgezet wordt waar het gaat om rioleringsvernieuwing- en reparatie, riool ontstoppen, camera inspectie en rookdetectie.
Hornes Rioolwerken is een bedrijf dat nog adhoc ingeschakeld kan worden. Is er letterlijk “Stront aan de knikker”, dan staan wij na een telefoontje bij u op de stoep. Voor ons de vanzelfsprekendste zaak!

Van der Sprong Assurantiën en Administratie

Van der Spong Assurantiën (www.vdsprong.nl) is een assurantiekantoor dat al meer dan 55 jaar is gevestigd in de binnenstad van Gouda. Zij bieden een totaalpakket aan van financiële producten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. U kunt bij hen terecht voor verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen, sparen, ondernemers- en werkgeverszaken.

Bol bv

Bij Bol BV (www.bolverwarming.nl) bent u in professionele handen voor al uw centrale verwarming- en onderhoudszaken.

Loodgieters-Installatiebedrijf Vermeulen B.V.

Vermeulen loodgietersbedrijf (www.vermeulengouda.nl)
Loodgieters-Installatiebedrijf Vermeulen B.V. is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Service, kwaliteit en continuïteit staan hoog in het vaandel. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden; dan staan zij graag voor u klaar!

De Horizon

Bouw- en aannemingsbedrijf Horizon (www.horizononderhoud.nl) heeft 25 jaar ervaring in het onderhoud, aanbouw en verbouw. Zij werken professioneel, met veel aandacht en zorg, tegen een aantrekkelijke prijs. Zij denken graag met u mee, niet alleen in creatief technische oplossingen, maar ook in het ontwerp van uw aanbouw of verbouw wensen. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan daarbij voorop.

MJC Onderhoudsbedrijf

MJC Onderhoudsbedrijf (www.mjc-onderhoud.nl)
Voor onderhoud in en om uw pand. MJC Onderhoudsbedrijf in Gouda is een jong en enthousiast bedrijf met een ruime ervaring in vrijwel alle soorten onderhoudswerk. Zij zijn gespecialiseerd in de bouw of renovatie van badkamers en andere sanitaire ruimtes, inclusief het leveren van nieuwe badkamermeubels, tegelwerk en het aanleggen van de elektra. Maar ook voor verbouwingen, meubels op maat en schilderwerk bent u bij hen aan het juiste adres. Zij nemen opdrachten aan van particulieren en bedrijven in Zuid- Holland en omstreken.

Schoonmaakbedrijf Gouda
Als het schoon moet zijn bel of meil je Schoonmaakbedrijf Gouda.
Tel: 06-82748998.
Of stuur een e-mail naar schoonmaakbedrijfgouda@gmail.com

R. Rietveld Kitvoegen
Als het goed moet zijn, belt u Rietveld Kitvoegen.
Of mail naar rietveldkitvoegen@kpnmail.nl.

EllaHaarWerk

Ella Haarwerk (www.ellahaarwerk.nl). Initiatiefneemster van EllaHaarWerk, Ella Kluijtmans: "De creativiteit en veelzijdigheid van het kappersvak combineren met de steun aan mensen die zich kwetsbaar voelen. Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk steun van anderen kan zijn. Mensen mooi maken op een manier die echt bij ze past. Ontspannen en laagdrempelig. Dit vormt het fundament van EllaHaarWerk. Het persoonlijk contact zorgt ervoor dat ik gepassioneerd mijn werk kan doen. Zo maak ik het verschil. Een klant die zich bij het verlaten van de salon goed voelt, zeker is en zelfvertrouwen heeft. Pas wanneer dit allemaal is bereikt, ben ik helemaal tevreden." U kunt er voor kiezen ons te bezoeken in onze aangename haarwerkstudio van het Groene Hart Ziekenhuis, of in onze stijlvolle haarwerksalon te Moordrecht aan de rand van Gouda. Met voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor alle opties geldt dat u in alle rust en privacy wordt geholpen.

Sportcomplex Mammoet

Sportcomplex Mammoet (http://www.horecademammoet.nl) Horeca de Mammoet beschikt over 4 zalen die zijn gelegen op de 1e verdieping van Sportcentrum De Mammoet. De zalen zijn geschikt voor gezelschappen tussen de 10 en 130 personen. De vergaderzaal en de presentatiezaal zijn voor kleine zakelijke bijeenkomsten. De presentatiezaal beschikt over een beamer en een bar. De schuifwand tussen deze twee ruimtes kunnen we op verzoek inschuiven hierdoor ontstaat er een multifunctionele ruimte geschikt voor 80 personen. De Danszaal (grote zaal) is multifunctioneel ingericht en kan dienen voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. De opstelling van de tafels en stoelen kan geheel volgens uw wens worden verzorgd.Bebroeders Blom
Gebroeders Blom groente en fruit. Altijd super vers en voor een scherpe prijs!,br>Een verstandig besluit, eet Blom's groente en fruit!

Stoffenhuis Anja (www.stoffenhuisanja.nl)
Stoffenhuis Anja heeft het grootste assortiment aan online stoffen. Daarnaast hebben zij een fysieke winkel in hartje Gouda, waar u alle stoffen kunt bekijken en natuurlijk ook voelen. Zij hebben een breed assortiment met onder andere kinderstoffen, modestoffen, digitale stoffen en hoge kwaliteit fournituren. Merken Prym en Gutermann .

Unique Restaurant - Wine Bar
Een Unique restaurant in Gouda. Je kunt hier genieten van een wisselende menukaart waarop je veel lokale, seizoensgebonden, biologische en duurzame gerechten vindt. Het team van Unique onder aanvoering van Sven Lutterman en Maurice Hoegee verrast je graag met een culinaire reis met mooie gerechten van de dag. Uiteraard verrijkt door een heerlijke wijn van de uitgebreide wijnkaart. Je kunt hier terecht voor lunch, borrel, diner en catering. Ook voor een culinaire business lunch of diner is dit hét Unique adres. Gedrevenheid, passie, flexibiliteit en bovenal gastvrijheid, dat is Restaurant Unique.
Boek snel je Unique culinaire reis: 0182- 35 94 69 of info@restaurantunique.nl.


Wij vragen iedereen bij het organiseren van een feest, het boeken van een entertainer, een DJ of special act, het inkopen van drank of catering, het ontwerpen van een internetsite, software ontwikkeling, transport van vracht of huur van podia, rioolreiniging of rioolwerkzaamheden, materiaalhuur of vervoer, administratie of verzekeringen, verwarmingszaken, glaszetten of timmerwerken, keukens of stukadoorswerkzaamheden, grondwerken, schilderswerk  aan onze sponsoren te denken.
Wij kunnen alle sponsoren van harte aanbevelen.