"Wie mij lief heeft, heeft ook het leven lief. Heb verdriet, maar vind het plezier weer terug, alleen om mij een plezier te doen."

Sponsoren 2010

Het organisatieteam is trots op de 22 sponsoren die Celebrate for Life 2010 mogelijk maken. Met plezier en trots presenteren wij u onze sponsoren:

 

Bij Hamid en Diana Hamtaite (0128-525510/06-54663481), beheerders van o.a. Horeca De Mammoet, kunt u terecht voor het huren van een zaal of vergaderruimte (vergaderingen vanaf 30 personen), organisatie van recepties, feesten en partijen voor bedrijven en particulieren. Tijdens Celebrate for life 2009 hebben zij alle wijn en frisdrank gesponsord. Dit jaar stellen zij de prachtige locatie Horeca de Mammoet beschikbaar voor Celebrate for Life 2010.

 

Wij zijn er trots op dit jaar PLUS Supermarkt Van Ee en PLUS Supermarkt Koornneef (www.plusvanee.nl/ www.plus.nl) te mogen verwelkomen als sponsor van Celebrate for Life 2010. De PLUS Supermarkt herkent u aan het klavertje-vier-logo. De vier blaadjes staan voor wat u in elke PLUS Supermarkt aantreft: *verse producten *uitstekende kwaliteit *excellente service *en veel voordeel. In elke PLUS Supermarkt treft u een zeer scherp geprijsd uitgebreid assortiment aan. Bij PLUS zijn dagelijks vele medewerkers in de weer om er voor te zorgen dat zij u verse en kwalitatieve producten kunnen bieden. Ook de wijnafdeling van PLUS is een bezoekje waard. Hier vindt u uitstekende wijnen voor een zeer vriendelijke prijs. Niet voor niets is PLUS al zes keer 'Beste Wijnsupermarkt van het jaar' geworden. De gasten van Celebrate for Life kunnen dit zelf ondervinden, want PLUS Supermarkt Van Ee en PLUS Supermarkt Koornneef leveren en sponsoren alle wijn en frisdrank. PLUS, Beleef het verschil.

 

All Covers Rock Band OHJAJOH (www.ohjajoh.org) bestaat uit 4 doorgewinterde muzikanten, die 1 gezamenlijk doel hebben: mensen vermaken met het spelen van goede muziek. Dat doel wordt bereikt door een gezellige, maar strakke show neer te zetten, met beheerst instrumentaal spel en meerstemmige zang. En natuurlijk een afwisselend repertoire. Niet al de afgezaagde nummers die al zo vaak gecovered zijn, maar juist de hits waarvan je zegt:'' Oh ja joh, dat nummer is er ook nog! Te gek''. OHJAJOH brengt het feest der herkenning voor jong en oud, een nieuwe kennismaking met het oude, bekende liedjes, een reunie met het verleden, een ontmoeting tussen oud en nieuw, een herrijzenis van vergane glorie, de wedergeboorte van onsterfelijke muziek. Het organisatieteam heeft al van OHJAJOH mogen genieten tijdens een optreden op S.V. Donk en we verzekeren u: het dak gaat eraf op 25 september!


 

AV Soundride Productions is de vaste partner voor licht en geluid van OHJAJOH. De ervaring van AV Soudride Productions staat garant voor een professionele sound waar alle gasten van Celebrate for Life van mogen genieten!

 

Wildemans artiesten, geluidsverhuur en evenementorganisatie (www.wildemans.com)  verzorgt sprankelend entertainment tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften, feestavonden, productpresentaties en ……. in het café op de hoek. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van programma’s en teksten op maat en hebben een aantal briljante “typetjes” op de plank liggen. De gasten van Celebrate for life 2009 hebben Mark Wildemans belangeloos aan het werk gezien als verbluffend imitator van Bob de Rooij. Ook in 2010 zal Mark weer ten tonele verschijnen.

 

DJ Mark Korevaar is onze Celebrate for Life DJ in 2009 en ook weer in 2010. DJ Mark weet als geen ander hoe hij sfeer kan maken en vasthouden. Let's Celebrate for Life!

 

FLES & MES Catering Events  (www.flesenmes.nl) is een full service catering bedrijf uit Dordrecht, dat zich onderscheidt door een frisse en klantgerichte aanpak tegen een Fles & Mes scherpe prijs.
Of het nu partycatering betreft of een geheel verzorgd evenement op locatie. FLES & MES Catering Events staat garant voor kwaliteit en succes! De gasten van Celebrate for Life 2009 hebben al van de kwaliteit van Fles & Mes mogen genieten. Toen sponsorde zij alle overheerlijke exclusieve hapjes.Ook in 2010 zorgen zij weer voor de culinaire versnapering.

 

Capica internet techniek (www.capica.nl) Denkt. Doet. Durft. Vraag je wat ze doen, dan zeggen ze: ‘alles met internet’. Maar wel op hun manier. Capica denkt continu na over de beste internetoplossingen, op een gedurfde manier. Dat is hun kracht. Denken. Doen. Durven. Capica internet techniek heeft in 2009 de naam Celebrate for Life vastgelegd op het World Wide Web en heeft gezorgd voor het ontwerp en invulling van deze site. Ook in 2010 mogen wij op Capica internet techniek rekenen.

 

Daan’s Bierbus (www.daansbierbus.nl) is specialist in verkoop van dranken, unieke geschenken en verhuur en verkoop van bijbehorende apparatuur en benodigdheden voor evenementen, feesten en partijen. In 2009, maar ook weer in 2010 stellen zij een tap beschikbaar en samen met Bier Import Nederland BV sponsoren zij het overheerlijke Vliegende Valk Pilsner (oftewel het bier).

 

De StederGroup (www.stedergroup.nl) zorgt voor wereldwijd transport en logistiek van alle soorten vracht. Tijdens Celebrate for life hebben zorgen zij voor afvoer van kosten zodat de volledige opbrengst van de avond ten goede kan komen aan KIKA en de KWF Kankerbestrijding.

 

INDU-TOOLS industrial rental, sales and services (www.indu-tools.nl) heeft een jarenlange ervaring in de verhuur. Daardoor kunnen zij een klantgerichte service leveren, bij U op het bedrijf of op de locatie. Het uitbesteden van uw magazijn tijdens projecten behoort tot de mogelijkheden. Het organisatieteam is blij met deze nieuwe sponsor. Indu-tools doet een welkome bijdrage in de kosten voor Celebrate for Life.

 

RECO is een onafhankelijke toeleverancier voor bouw, industrie, overheid en zorginstellingen (www.reco.eu). Reco is al meer dan 50 jaar toeleverancier voor de bouw en infrastuctuur, industrie, maritieme sector, overheid- en zorginstellingen en de evenementensector. RECO beperkt zich niet tot bouwmaterieel en terreininrichting, maar realiseert ook moeiteloos tijdelijke accomodaties en liften met behulp van maatwerk of standaard oplossingen. De klanten van Reco kunnen rekenen op duurzaamheid, betrouwbaarheid en kostenefficiency. Dat vertaalt zich in projecten die soepel en zonder vertraging verlopen. Kortom: RECO. De beste start voor elk project. Celebrate for Life mag op RECO rekenen voor de bouw van het podium.

 

Vanuit Rotterdam verzorgt Transportbedrijf Gebr. de Jongh BV (www.gebrdejongh.nl) ladingen voor grond-, weg-, en waterbouw. Zij beschikken over een depot van waaruit producten als zand, grond en grind verhandeld worden en beschikken over een tijdelijke opslagplaats waar grond ontvangen kan worden. Verder bieden zij een dienstenpakket aan voor milieukundige keuringen conform het bouwstoffenbesluit. Transportbedrijf Gebr. de Jongh biedt al 40 jaar altijd betaalbare oplossingen en 24 uur service. Voor Celebrate for Life zorgen zij voor een bijdrage om de kosten te kunnen dekken.

 

Firma A. van der Pols verzorgt graafmachine- en laadschopverhuur voor de grond-, weg-, en waterbouw en industrie. Ook Firma van der Pols levert een bijdrage om de kosten voor Celebrate for Life te kunnen dekken.

 

Kom Plot! maakt reclame en is gespecialiseerd in:  logo- en huisstijlontwerp, druk- en printwerk, belettering, relatiegeschenken, kleding- en opdruk, hosting, webdesign en digitale mailingen. (www.komplot.com). Voor Celebrate for Life hebben zij in 2009 gezorgd voor de huisstijl en al het printwerk. In 2010 leveren zij het drukwerk tegen een ''Celebrate'' prijs.


 

Bacardi Nederland  (www.bacardi-nederland.nl) is distributeur van wereldberoemde premium alcoholhoudende dranken met merken zoals BACARDI, MARTINI, GREY GOOSE, BOMBAY SAPPHIRE, ERISTOFF en DEWAR’s. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 soorten rum, vodka, whisky, gin, vermouth en tequila. Bacardi heeft een leidende positie in de markt en wil graag haar verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van verantwoord alcoholgebruik. De premium merken van Bacardi genieten internationale bekendheid. Tijdens Celebrate for Life kunnen we hier lokaal van genieten want Bacardi Nederland sponsort de Bacardi cola.

RV Timmerwerken, HvG Glas, Koren Airco, Witgoedonline.nl en Keuken & Badkamer Totaal delen gezamenlijk een werkplaats in Gouda. Wat zij ook gezamenlijk doen, is een bijdrage aan Celebrate for Life om de barbezetting dit jaar professioneel te kunnen invullen.

De oplettende lezer telt tot nu toe 21 sponsoren in plaats van de aangekondigde 22. Celebrate for Life heeft dit jaar een zeer mooie anonieme donatie mogen ontvangen om de kosten van al het drukwerk en de consumptiemunten te kunnen dekken. Waarvoor dank!

Het organisatieteam bedankt alle sponsoren zeer hartelijk voor hun bijdrage aan Celebrate for Life 2010! Daarnaast wil het organisatieteam graag alle kinderen van het organisatieteam bedanken die op verschillende manieren bijdragen aan het succes van Celebrate for Life!

Wij vragen iedereen bij het organiseren van een  feest, het boeken van een band , geluid, een DJ of special act, uitbesteden van drukwerk, het inkopen van drank of catering, het ontwerpen van een internetsite, transport van vracht of huur van podia, materiaal of vervoer en bij het doen van de dagelijkse boodschappen aan onze sponsoren te denken.
Wij kunnen alle sponsoren van harte aanbevelen.