"Wie mij lief heeft, heeft ook het leven lief. Heb verdriet, maar vind het plezier weer terug, alleen om mij een plezier te doen."

Sponsoren 2009

De volgende 12  sponsoren hebben Celebrate for Life 2009 mede mogelijk gemaakt en hebben gezorgd voor 100% dekking van alle kosten voor de organisatie van deze avond.

 

Kom Plot! maakt reclame en is gespecialiseerd in:  logo- en huisstijlontwerp, druk- en printwerk, belettering, relatiegeschenken, kleding- en opdruk, hosting, webdesign en digitale mailingen. (www.komplot.com). Voor Celebrate for Life hebben zij gezorgd voor de huisstijl en al het printwerk (met speciale dank aan Marloes Gelderblom voor het maken van alle ontwerpen).

 

Daan’s Bierbus (www.daansbierbus) is specialist in verkoop van dranken, unieke geschenken en verhuur en verkoop van bijbehorende apparatuur en benodigdheden voor evenementen, feesten en partijen. Zij hebben een tap beschikbaar gesteld en samen met Bier Import Nederland BV hebben zij gezorgd voor de levering en sponsoring van overheerlijke Vliegende Valk Pilsner (oftewel het bier).

 

Bij Hamid en Diana Hamtaite (0128-525510/06-54663481), beheerders van o.a. Sportcomplex De Mammoet, kunt u terecht voor het huren van een zaal of vergaderruimte, organisatie van recepties, feesten en partijen voor bedrijven en particulieren. Zij hebben uitdroging tijdens Celebrate for life voorkomen door het sponsoren van alle wijn en frisdrank en het beschikbaar stellen van glazen.

 

FLES & MES Catering Events  (www.flesenmes.nl) is een full service catering bedrijf uit Dordrecht, dat zich onderscheidt door een frisse en klantgerichte aanpak tegen een Fles & Mes scherpe prijs.
Of het nu partycatering betreft of een geheel verzorgd evenement op locatie. FLES & MES Catering Events staat garant voor kwaliteit en succes! En dat hebben de gasten van Celebrate for Life mogen proeven, want Fles & Mes sponsorde alle overheerlijke exclusieve hapjes.

 

Groove Station (www.groovestation.nl) is nou wat je noemt een  Soul, Funk, Disco, R&B Partyband. Vanaf de eerste noten is het al feest op het podium en spatten de muzikale vonken ervan af! Groove Station speelt Soul, Ballads, Funk, R&B en Jazz-dance. Tijdens Celebrate for Life kwamen zij belangeloos optreden en zorgde voor 2 hele vette sets muziek. 

 

Mark Korevaar was onze Celebrate for Life DJ . Mark heeft het eigenlijk te druk voor zijn DJ werkzaamheden, maar voor de gasten van Celebrate for Life maakte hij graag een uitzondering

Parasound –light and sound rentals- (www.parasound.nl) staat met 20 jaar ervaring garant voor flexibiliteit en professionaliteit op het gebied van licht en geluid. En dat hebben wij kunnen horen. Parasound zorgde namelijk belangeloos voor topgeluid tijdens Celebrate for Life.

 

Capica internet techniek (www.capica.nl) Denkt. Doet. Durft. Vraag je wat ze doen, dan zeggen ze: ‘alles met internet’. Maar wel op hun manier. Capica denkt continu na over de beste internetoplossingen, op een gedurfde manier. Dat is hun kracht. Denken. Doen. Durven. 
Capica internet techniek heeft de naam Celebrate for Life vastgelegd op het World Wide Web en heeft gezorgd voor het ontwerp en invulling van deze site (met speciale dank aan Eric en Marloes Gelderblom). 

 

De StederGroup (www.stedergroup.nl) zorgt voor wereldwijd transport en logistiek van alle soorten vracht. Tijdens Celebrate for life hebben zij gezorgd voor afvoer van de laatste kosten zodat de volledige opbrengst van de avond ten goede kan komen aan de KWF Kankerbestrijding.

Wildemans artiesten, geluidsverhuur en evenementorganisatie (www.wildemans.com)  verzorgt sprankelend entertainment tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften, feestavonden, productpresentaties en ……. in het café op de hoek. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van programma’s en teksten op maat en hebben een aantal briljante “typetjes” op de plank liggen. De gasten van Celebrate for life hebben Mark Wildemans belangeloos aan het werk gezien als verbluffend imitator van Bob de Rooij. 

 

De feestlocatie heeft de Celebrate for Life locatie tegen een zeer schappelijke prijs beschikbaar gesteld.
Als laatste in de rij hadden we een anonieme sponsor die heeft gezorgd voor een aggregaat en buitentoiletblokken voor de heren.

Wij bedanken alle sponsoren van harte voor hun bijdrage aan Celebrate for life. Dankzij hen hebben wij de avond op alle fronten zo geweldig en kwalitatief hoogstaand  kunnen invullen en konden wij de volledige opbrengst van de avond doneren aan de KWF Kankerbestrijding.

Wij vragen iedereen bij het uitbesteden van drukwerk, het inkopen van drank of catering , het organiseren van een feest, het boeken van een band , geluid, een DJ of een special act, het ontwerpen van een internetsite of transport van vracht aan onze sponsoren te denken.
Wij kunnen alle sponsoren van harte aanbevelen.