"Wie mij lief heeft, heeft ook het leven lief. Heb verdriet, maar vind het plezier weer terug, alleen om mij een plezier te doen."

Sponsoren 2013

Sponsoren 2013

Het organisatieteam is trots op de sponsoren die Celebrate for Life 2013 mogelijk maken. Met plezier en trots presenteren wij u onze sponsoren:

 

PBRS Sound & Entertainment is een éénmanszaak opgericht door Peter Bergsma. Het bedrijf is gestart in maart 2007 mede door de hulp van een ambitieuze groep vrienden. Het begon na een korte tijd van hobbymatig zingen, dat Peter besloot zelfstandig geluidsapparatuur aan te schaffen. Kort na de start kwamen er al vele boekingen binnen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een volwaardig geluidsverhuurbedrijf dat vele feesten, partijen met veel plezier organiseert en tot een succes maakt. De ambitie en gezelligheid stralen er van af! Tijdens Celebrate for Life treedt Peter belangeloos op kun je zelf ervaren dat PBRS iedere gelegenheid tot een feest maakt!

 

Wildemans artiesten, geluidsverhuur en evenementorganisatie (www.wildemans.com) verzorgt sprankelend entertainment tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften, feestavonden, productpresentaties en ……. in het café op de hoek. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van programma’s en teksten op maat en hebben een aantal briljante “typetjes” op de plank liggen. De gasten van Celebrate for life 2009 en 2012 hebben Mark Wildemans belangeloos aan het werk gezien als verbluffend imitator van Bob de Rooij. Ook in 2013 zal Mark weer ten tonele verschijnen.

 

DJ Mark Korevaar is onze Celebrate for Life DJ in 2009 en ook weer in 2010. DJ Mark weet als geen ander hoe hij sfeer kan maken en vasthouden. Let's Celebrate for Life!

 

FLES & MES Catering Events (www.flesenmes.nl) is een full service catering bedrijf uit Dordrecht, dat zich onderscheidt door een frisse en klantgerichte aanpak tegen een Fles & Mes scherpe prijs.
Of het nu partycatering betreft of een geheel verzorgd evenement op locatie. FLES & MES Catering Events staat garant voor kwaliteit en succes! De gasten van Celebrate for Life 2009 en 2010 hebben al van de kwaliteit van Fles & Mes mogen genieten. Toen sponsorde zij alle overheerlijke exclusieve hapjes. Ook in 2013 zorgen zij weer voor de culinaire versnapering.

 

De StederGroup (www.stedergroup.nl) zorgt voor wereldwijd transport en logistiek van alle soorten vracht. Tijdens Celebrate for life zorgen zij voor afvoer van kosten zodat de volledige opbrengst van de avond ten goede kan komen aan KIKA en de KWF Kankerbestrijding.

 

INDU-TOOLS industrial rental, sales and services (www.indu-tools.nl) is een vooruitstrevend verhuurder op het gebied van industrie, metaal en offshore. Zij zorgen ervoor dat de juiste materialen op de juiste plaats terecht komen. Service aan de klant staat bij hen centraal. Met één telefoontje nemen zij de organisatie rondom materieel uit handen nemen. Zij leveren aggregaten, compressoren, lasapparatuur en pneumatische, hydraulische, handmatige en elektrische gereedschappen en machines. Kortom: Indu-Tools verhuurt alles wat u nodig heeft voor uw project. Turnaround of werkplaats. Indu-tools doet een welkome bijdrage in de kosten voor Celebrate for Life.

 

Internetbureau Capica (www.capica.nl) De medewerkers van Internetbureau Capica barsten van de goede ideeën. En hun handen jeuken om voor jou een mooie website, webwinkel, nieuwsbrief, enquête of webapplicatie te maken. Zij houden de trends goed bij en spelen daar graag op in. Zo ontstaan de mooiste maatwerkoplossingen voor hun klanten. Internetbureau Capica heeft in 2009 de naam Celebrate for Life vastgelegd op het World Wide Web en heeft gezorgd voor het ontwerp en invulling van deze site. Ook in 2013 mogen wij op Capica internetbureau rekenen.

JNE 

JNE (www.jne.indonesianlogistics.eu) is opgericht in 1990 en gespecialiseerd in vervoer en (douane)handeling van tijdgevoelige verzendingen. Tegenwoordig is dit niet meer beperkt tot kleine pakketten en documenten, maar is dit ook belangrijk ook voor vrachtafhandeling, transport, logistiek en distributie. Het netwerk van JNE omvat de grote steden tot alle meer afgelegen gebieden van Indonesië. JNE heeft de beschikking over meer dan 3000 getrainde medewerkers, 50 kantoren en 1500 punten over het hele land. Met JNE Nederland als verkoopkantoor voor de Europese landen hebben meer bedrijven een betere en snellere dienstverlening naar de snel groeiende Indonesische economie.

Dutraco 

Dutraco Gouda heeft zich in 10 jaar tot een gerenommeerde handelsfirma ontwikkeld. Zij houden zich onder andere bezig met het leveren  van goederen aan overheidsinstellingen. In 2013 leveren zij een welkome bijdrage aan Celebrate for Life.

Van Vliet 

Gebr. van Vliet Riooltechniek (www.gebroedersvanvliet.nl). Al 40 jaar specialisten in reiniging, inspecteren, renoveren en vernieuwen van riolering. Ervaren specialisten op een breed werkterrein dus. Van het ontstoppen keukenafvoer tot het vernieuwen van de gehele riolering. Van het reinigen van riolen tot en met het zuigen van vetvangers. Van riool- en leidinginspectie tot en met renovatie. Ook voor het op milieuverantwoorde wijze van afvoeren van het riool-, kolken en gemalen vuil bent u bij hen aan het juiste adres.

Droog 

Administratiekantoor Droog verzorgt de administratie voor bedrijven, starters en particulieren.
U kunt bij hen in goede handen voor accountancy, belastingadvies, boekhouding, boekhoudprogramma, controle administraties, financiele dienstverlening, opstellen jaarstukken, resultaatrekening, salarisadministratie, starterbegeleiding, verzorgen van uw belastingaangifte en/of jaarrekening.

Infra Holland 

Infra Holland (www.infraholland.nl) is een aannemingsbedrijf op het werkgebied van de grond-, weg- en waterbouw, drie partners met samen meer dan 110 jaar ervaring in het vakgebied. Tot onze werkzaamheden behoren o.a. het graven van bouwputten en andere grondwerken, het aanbrengen van buitenrioleringen en wegverhardingen. Het uitvoeren van saneringswerken in het kader van het milieu en het aanbrengen van groenvoorzieningen. En alle leveringen en werkzaamheden die hiermee verband houden, waaronder o.a. sloopwerken. Om deze werkzaamheden kwalitatief goed te kunnen uitvoeren hebben zij de beschikking over goed gemotiveerde en ervaren vaklieden.

Jaro 

JARO Grondwerken, Kraanverhuur en transport heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een grondverzetbedrijf van formaat. De afdeling kraanverhuur verhuurt  alle mogelijke soorten kranen: zowel mini, midi, mobiele en rupskranen (800 kg tot 25 ton).
Ook knijperwagens, shovels, rupsdumpers en tractors met gronddumpers. De afdeling  transport biedt diverse mogelijkheden van vervoer, verhuur van containerbakken tot vrachtwagens met haakarmsysteem, tevens uitgerust met milieu (vloeistofdichte bakken met kleppen).

Beusink 

Bij Schilderbedrijf Beusink kunt u terecht voor al uw professionele schilderwerk. Met veel plezier verwelkomen wij Schilderbedrijf Beusink dit jaar als sponsor van Celebrate for life.

De Horizon 

Bouw- en aannemingsbedrijf Horizon heeft 25 jaar ervaring in het onderhoud, aanbouw en verbouw. Zij werken professioneel, met veel aandacht en zorg,  tegen een aantrekkelijke prijs. Zij denken graag met u mee, niet alleen in creatief technische oplossingen, maar ook in het ontwerp van uw aanbouw of verbouw wensen. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan daarbij voorop.

JP 

Bij Stukadoorsbedrijf Jurgen Paap kunt u terecht voor al uw professionele stukadoorswerk. Wij zijn blij hen dit jaar als sponsor te mogen verwelkomen.

Keuken en badkamer totaal 

RV Timmerwerken, HvG Glas en Keuken & Badkamer Totaal delen gezamenlijk een werkplaats in Gouda. Wat zij ook gezamenlijk doen, is een bijdrage aan Celebrate for Life. Voor al uw timmerwerken, het zetten van glas en uw totale badkamer of keuken bent u bij deze professionals aan het goede adres.

Hans van Gelder glas 

RV Timmerwerken, HvG Glas en Keuken & Badkamer Totaal delen gezamenlijk een werkplaats in Gouda. Wat zij ook gezamenlijk doen, is een bijdrage aan Celebrate for Life. Voor al uw timmerwerken, het zetten van glas en uw totale badkamer of keuken bent u bij deze professionals aan het goede adres.

Ron Vink Timmerwerken 

RV Timmerwerken, HvG Glas en Keuken & Badkamer Totaal delen gezamenlijk een werkplaats in Gouda. Wat zij ook gezamenlijk doen, is een bijdrage aan Celebrate for Life. Voor al uw timmerwerken, het zetten van glas en uw totale badkamer of keuken bent u bij deze professionals aan het goede adres.

Maxx soft 

Bij MaxxSoft (www.maxxsoft.nl) kunt u terecht voor al uw software-ontwikkeling en webdesign.

DTG 

Duikteam Gouda (www.duikteamgouda.nl) bestaat al vele jaren als informele 'vereniging'. Sinds 1 juli 2009 is daar verandering in gekomen en is de Stichting Duikteam Gouda opgericht. Duikteam Gouda wil duikers en aankomend duikers de mogelijkheid bieden om te duiken of een duikcursus te volgen onder professionele begeleiding. Daarnaast worden duikreizen georganiseerd. De dagelijkse leiding berust bij het bestuur van de stichting. Daarnaast wordt er gewerkt met een grote groep van enthousiaste vrijwilligers bij het organiseren en begeleiden van activiteiten en cursussen.

 

RECO is een onafhankelijke toeleverancier voor bouw, industrie, overheid en zorginstellingen (www.reco.eu). Reco is al meer dan 50 jaar toeleverancier voor de bouw en infrastuctuur, industrie, maritieme sector, overheid- en zorginstellingen en de evenementensector. RECO beperkt zich niet tot bouwmaterieel en terreininrichting, maar realiseert ook moeiteloos tijdelijke accomodaties en liften met behulp van maatwerk of standaard oplossingen. De klanten van Reco kunnen rekenen op duurzaamheid, betrouwbaarheid en kostenefficiency. Dat vertaalt zich in projecten die soepel en zonder vertraging verlopen. Kortom: RECO. De beste start voor elk project. Celebrate for Life mag op RECO rekenen voor de bouw van het podium.

Van der Sprong 

Van der Spong Assurantiën (www.vdsprong.nl)is een assurantiekantoor dat al meer dan 55 jaar is gevestigd in de binnenstad van Gouda. Zij bieden een totaalpakket aan van financiële producten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. U kunt bij hen terecht voor verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen, sparen, ondernemers- en werkgeverszaken.

Rioolreiniging Oosterwijk
 

Voor al uw rioolreiniging kunt u terecht bij Rioolreniging Oosterwijk. Marcel Oosterwijk is u graag van dienst.
Op zijn beurt is Rioolreniging Oosterwijk Celebrate for Life van dienst met een welcome bijdrage voor het goede doel.

 

PLUS Supermarkt Van Ee en PLUS Supermarkt Koornneef (www.plusvanee.nl/ www.plus.nl). De PLUS Supermarkt herkent u aan het klavertje-vier-logo. De vier blaadjes staan voor wat u in elke PLUS Supermarkt aantreft: *verse producten *uitstekende kwaliteit *excellente service *en veel voordeel. In elke PLUS Supermarkt treft u een zeer scherp geprijsd uitgebreid assortiment aan. Bij PLUS zijn dagelijks vele medewerkers in de weer om er voor te zorgen dat zij u verse en kwalitatieve producten kunnen bieden. Ook de wijnafdeling van PLUS is een bezoekje waard. Hier vindt u uitstekende wijnen voor een zeer vriendelijke prijs. PLUS, Beleef het verschil.

 

Bacardi Nederland (www.bacardi-nederland.nl) is distributeur van wereldberoemde premium alcoholhoudende dranken met merken zoals BACARDI, MARTINI, GREY GOOSE, BOMBAY SAPPHIRE, ERISTOFF en DEWAR’s. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 soorten rum, vodka, whisky, gin, vermouth en tequila. Bacardi heeft een leidende positie in de markt en wil graag haar verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van verantwoord alcoholgebruik. De premium merken van Bacardi genieten internationale bekendheid. Tijdens Celebrate for Life kunnen we hier lokaal van genieten want Bacardi Nederland sponsort de Bacardi cola.

 

Bij Bol BV (www.bolverwarming.nl) bent u in professionele handen voor al uw centrale verwarming- en onderhoudszaken.

Celebrate for Life heeft dit jaar ook nog drie anonieme donaties mogen ontvangen van €500,- €250,- en €100,-. Enorm bedankt!

Het organisatieteam bedankt alle sponsoren zeer hartelijk voor hun bijdrage aan Celebrate for Life 2013! Daarnaast wil het organisatieteam graag alle kinderen van het organisatieteam bedanken die op verschillende manieren bijdragen aan het succes van Celebrate for Life!

Wij vragen iedereen bij het organiseren van een feest, het boeken van een entertainer, een DJ of special act, het inkopen van drank of catering, het ontwerpen van een internetsite, software ontwikkeling, transport van vracht of huur van podia, rioolreiniging of rioolwerkzaamheden, materiaalhuur of vervoer, administratie of verzekeringen, verwarmingszaken, duikcursussen, glaszetten of timmerwerken, keukens of stukadoorswerkzaamheden, grondwerken, schilderswerk en bij het doen van de dagelijkse boodschappen aan onze sponsoren te denken.
Wij kunnen alle sponsoren van harte aanbevelen.